Zit-sta werkplekken en meer bewegen

,
Zit- sta werkplekken en meer bewegen

Tijdens een 8-urige werkdag is het verleidelijk om ook daadwerkelijk die uren achter een bureau te zitten. Onvoldoende beweging leidt tot minder productiviteit en kan lichamelijke klachten veroorzaken. Zit-sta bureaus en zit-sta tafels zijn een goed en ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Deze werkplekken bieden medewerkers de mogelijkheid om af te wisselen tussen staand en zittend werken.

“Uit Holland heeft ruime ervaring in het plaatsen van zit-sta werkplekken als onderdeel van de kantoorinrichting. Wij onderstrepen de voordelen van meer bewegen op de werkvloer.”

Zit- sta werkplekken en meer bewegen

Gezonde werkomgeving

Meer bewegen is niet alleen bestemd voor activiteiten buiten de werkomgeving. Door het bieden van alternatieve werkplekken en sociale ruimtes worden medewerkers gemotiveerd en gestimuleerd om ook actief te zijn tijdens kantooruren. Werkgevers geven op deze manier medewerkers meer ruimte en vrijheid binnen een gezonde werkomgeving. Uit Holland denkt mee in de alternatieven voor een traditionele werkplek zoals staand werken. Vervanging van meubilair tot het herinrichten of volledig nieuw inrichten van een ruimte is mogelijk. Elk project is uniek en daar hoort ook een persoonlijk ontwerp bij. Een goed afgestemd interieur is sfeerbepalend en draagt bij aan gezonde medewerkers. Het interieur van een kantoor mag tegenwoordig gezien worden als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beweging stimuleren

Medewerkers werken, lunchen, vergaderen en pauzeren in deze omgeving. Beweging wordt gestimuleerd door aantrekkelijke ruimtes aan te bieden. Vergaderzalen, pantry’s, lounges en werkplekken worden actief gebruikt gedurende de werkweek. Medewerkers blijven zo fit, ook tijdens het werk. Uit Holland verdiept zich in de huidige trends op het gebied van gezond werken en draagt graag bij in de rol van interieurbouwer. De wensen en eisen zijn het uitgangspunt en onze kennis en ervaring bieden nieuwe inzichten. Van zit-sta bureau voor staand werken tot een volledig nieuwe inrichting op maat als antwoord op een gezonde werkomgeving.