Trends

Technologische ontwikkelingen

Er gebeurt veel in de wereld. De wereld om ons heen is kleiner en onvoorspelbaarder geworden. Soms worden we positief verrast en soms worden we angstig van de negatieve berichten en dreigingen. De nieuwe technologische ontwikkelingen waarbij de mix tussen de machine en de mens zich steeds verder ontwikkelt, zullen van grote invloed zijn, denk hierbij aan de 3D geprinte protheses voor mensen die een ledemaat missen. Deze ontwikkelingen zullen niet alleen in de medische wereld gebruikt gaan worden maar ook in het interieur zal het 3D printen steeds gewoner worden.

Milieu

Een andere ontwikkeling is de blijvende zorg om ons milieu. Recyclen en duurzaam produceren zijn waarden die niet meer weg te denken zijn in 2017. Deze waarden zijn allang geen trend meer maar een vaste waarde waaraan onze producten en interieurs moeten voldoen. Omdat invloeden van buitenaf niet meer makkelijk te voorspellen zijn en de, wezenlijke of gevoelsmatige dreiging steeds groter wordt, trekken we ons terug in onze eigen gecreëerde veilige wereld.

Eigen omgeving

We leven, eten, slapen en doen ook steeds vaker ons werk vanuit deze veilige omgeving. Hier nodigen we onze vrienden en familie uit. Omdat deze omgeving zo belangrijk is geworden wordt hij ook volwassener. We gebruiken echte volle kleuren (vaak gebaseerd op de natuur) en gebruiken echte materialen (natuursteen, brons en hout). We kunnen ons terug trekken in een bijna serene omgeving waarin alles in balans is, zacht langzaam, stil en oorspronkelijk.

Klassiek

We kunnen er ook voor kiezen om terug te grijpen naar de klassieken; stijliconen uit de jaren 30 van de vorige eeuw gecombineerd met costume made meubilair, schoon, clean en in verhouding. Of we maken er een feestje van, vol creativiteit, heldere kleuren en met invloeden van andere volkeren en culturen.

Geïnteresseerd, neem dan contact op