Openheid en zicht

,

Iedereen ervaart ruimte op een andere manier. De één houdt van een meer knusse omgeving om in te werken en de ander kiest voor veel ruimte en bewegingsvrijheid met een open kantoor. In basis maakt de oppervlakte niet eens het grootste verschil, maar de juiste inrichting en indeling. Door het weglaten of toevoegen van bepaalde elementen, kleurgebruik en verlichting, kan een interieur er ineens heel anders uitzien. Uit Holland heeft de expertise in huis voor een passend interieurontwerp binnen elke ruimte.

“Het maximaal benutten van een open werkruimte vraagt om een professionele kijk en uitvoering. Als interieurbouwer vertalen wij de wensen naar een uniek en persoonlijk ontwerp.”


FUNCTIONELE RUIMTE

We vinden het belangrijk als medewerkers zich aangenaam en comfortabel voelen binnen de werkomgeving, maar we willen ook een goede eerste indruk achterlaten bij nieuwe klanten en relaties. Als iemand zich letterlijk vrij kan bewegen door een ruimte, draagt dat positief bij aan de beleving van het totale bedrijf. Elke ruimte heeft een functie en daardoor is er veel overzicht en duidelijkheid. Afgesloten en rustig ergens werken is een optie. Daartegenover staat de mogelijkheid om in een open ruimte te borrelen. Alles begint bij een krachtig ontwerp en staat en valt met een professionele inrichting. Licht, zichtlijnen, beplanting, meubilair, alles mag elkaar complementeren en vooral niet in de weg staan. Een open kantoor wordt vaak als positief en aangenaam ervaren.

PROFESSIONELE AANPAK

Op basis van de wensen gaan wij aan de slag met een passend ontwerp. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring daarin meegenomen. Een interieur bestaat dan wel veelal uit losse elementen, maar samen vormen ze één geheel waar een bepaalde identiteit in schuilt. De plaatsing van de elementen maakt een groot verschil in hoe openheid en zicht wordt ervaren. Vanuit de praktijk ontvangen wij diverse aanvragen. Of het nu gaat om een duurzame, groene, industriële, moderne of klassieke inrichting, wij geven vorm aan de gewenste uitkomst en maken de ideeën tastbaar.