Aangename kantoorinrichting

,

Verandering betekent in de meeste gevallen wennen en uitproberen. Niet iedereen staat even positief tegenover verandering. Een aanpassing in de werkomgeving gaat daarom niet over één nacht ijs. Daar gaan een gedachte en verwachting aan vooraf. Het resultaat moet daar naadloos op aansluiten. Identiteit en herkenning spelen een grote rol in de adoptie van medewerkers binnen een verandertraject. Uit Holland ontwerpt en bouwt interieurs op basis van deze elementen.

“Bedrijfscultuur en -identiteit als basis voor het interieur van een gezonde werkomgeving. Medewerkers die dagelijks aanwezig zijn in deze omgeving zijn productiever en vitaler.”


INTERIEUR EN IDENTITEIT


Voorheen was het voldoende om een gezonde maaltijd te serveren tijdens de lunch, of een goed geventileerde en aangenaam verwarmde werkomgeving. Tegenwoordig stellen medewerkers meer eisen aan de werkomgeving en willen gelukkig werken. Het nieuwe werken houdt meer in dan alleen het aanbieden van een flexplek. De verschillende elementen vormen samen één geheel dat in lijn is met de bedrijfsidentiteit. Interieur is sfeerbepalend en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Uit Holland heeft ruime ervaring op het gebied van interieurbouw en kent als geen ander de huidige trends en mogelijkheden. De kracht zit hem in de vertaling. De vertaalslag van internationale trends en technieken naar een persoonlijk ontwerp. Een interieur waar de identiteit mist is zonde.

ELKE AANVRAAG IS UNIEK


De identiteit komt terug in de vormgeving, stijl en elementen van het interieur. Alleen zo wordt een productieve en aangename werkomgeving gecreëerd. Een pantry in de vorm van een hippe koffiebar of juist een strakke design bar hebben twee heel verschillende uitstralingen. Uit Holland heeft over de jaren heen veel diverse aanvragen ontvangen en weet van elk project een uniek ontwerp te bedenken. Eén die aansluit bij de bedrijfscultuur, -identiteit en gelukkig werken. Enkele elementen kunnen al bijdragen aan de gewenste uitstraling. Een totaalconcept voor herinrichting of nieuwe inrichting behoort ook tot de mogelijkheden. Daarin is maatwerk onze standaard.